• Dištančné vyučovanie

          • Od stredy 1.12.2021 sa budú triedy 5. - 9. ročníka ZŠ vyučovať dištančne /doma/. Vyučovacie hodiny budú prebiehať online podľa rozvrhu.

            O obmedzení prezenčného vyučovania pre žiakov 2. stupňa ZŠ rozhodla riaditeľka RÚVZ v Dolnom Kubíne.  

            O skončení nariadenia a obnovení prezenčného vzdelávania Vás budeme informovať.

             

                                                                                                                     PaedDr. Gabriela Tomáňová

                                                                                                                                riaditeľka školy

          • Pokyny počas núdzového stavu od 25.11.2021

          • Vážení rodičia!

            Počas trvania núdzového stavu od 25.11.2021 vyhláseného uznesením vlády SR a podľa aktualizovaného Školského semaforu žiaci a zamestnanci ZŠ  musia mať v priestoroch školy prekryté horné dýchacie cesty. Výnimka na nosenie rúšok pre žiakov ZŠ bola zrušená 25. 11. 2021.

            Každý pondelok počas školského vyučovania je rodič povinný predložiť „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ elektronicky cez EduPage.

            Rodičom, ktorí dostali AG samotesty na domáce testovanie,  odporúčame vykonávať samotesty v pondelok a vo štvrtok ráno pred nástupom do školy. Rodič je povinný nahlasovať vykonanie Ag samotestu škole elektronickým spôsobom cez EduPage. V prípade pozitívneho výsledku žiak ostáva  doma, rodič kontaktuje detského lekára a oznámi škole, že žiak mal pozitívny výsledok Ag samotestu

            Vstup cudzím osobám a rodičom je do priestorov školy zakázaný alebo povolený iba vo výnimočných prípadoch v režime OP (očkovaný, prekonaný) so súhlasom riaditeľa.

            Školský semafor